Semmi nem dőlt még el a hétvégén
Semmi nem dőlt még el a hétvégén
Újabb húsz mérkőzésre került sor a hétvégén az INTERSPORT -NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Városi teremlabdarúgó Bajnokságban. Az izgalmakban bővelkedő mérkőzéseken tovább élesedett a harc a 25.-én…
Újabb húsz mérkőzésre került sor a hétvégén az INTERSPORT -NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Városi teremlabdarúgó Bajnokságban.
Az izgalmakban bővelkedő mérkőzéseken tovább élesedett a harc a 25.-én megrendezésre kerülő “SZUPER DÖNTŐBE ” kerülésért. Három fordulóval (az “A” csoportban már csak egy) a vége előtt még nincs bajnok egy csoportban sem illetve a döntőt jelentő második helyre is még tíz csapat esélyes. Meglepő, de teljesen megérdemelt győzelem három is született a hétvégén. A “B” csoport rangadóján az ÚJFEHÉRTÓ HSC csapata 4:1 arányban legyőzte a korábbi “Szuper Bajnok ” MARSO KFT csapatát és így mindkét csapat esélyes a döntőre. A “D” csoportban az eddig kitűnően szereplő és végső csoport győzelemre is esélyes NYÍRTURA FC méretes “zakót” kapott 5:1 arányban a kitűnő játékkal előrukkoló VIS MAIOR RATIZOL csapatától, amelyből Dr. ÉLES KRISZTIÁN szenzációs védéseivel, Dr. MÉSZÁROS ATTILA pedig briliáns helyzetkihasználásával és három góljával vette ki a részét.
A NYÍRTURA FC a záró napon is vereséget szenvedett a parádésan játszó NEV-ÚT KFT csapatától 5:3 arányban. Ezzel a NEV-ÚT közelebb került a döntőhöz.
A bajnokság február 2.-án csütörtökön az “A” csoport záró fordulójával folytatódik.
A hétvégén viszont a többi csoportban szünet lesz, ugyanis városunkban rendezik az ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIA DÖNTŐKET KOSÁR-KÉZI és RÖPLABDA szakágakban. A bajnokság tabelláinak állásáról információt kaphatnak a honlapunkról a nyiregyhazisportcentrum.hu weboldalon a kispályás bajnokság/régi honlap oldalon a terembajnokságnál.
A mellékelt fotókon a három hiányzó csapat NEV-ÚT KFT, FAYR BLEE FC és a TRIÓ MAXI GÁZ KFT csapatai láthatóak.