Megszületett az első bajnok
Megszületett az első bajnok
Több mint egy órás technikai probléma után (nem működött a térelválasztó függöny) elkezdődött az “A” csoportban a záró forduló…
Több mint egy órás technikai probléma után (nem működött a térelválasztó függöny) elkezdődött az “A” csoportban a záró forduló.
Az első mérkőzésen a tavalyi év “SZUPER BAJNOKA” a Kohut Árpád Által irányított RED WOLF csapata könnyedén nyert 4:0 arányban a PROFIL TREND csapata ellen és az “A” csoport bajnokaként biztosította helyét a február 25.-én megrendezésre kerülő “SZUPER DÖNTŐBE”
A beharangozott rangadóhoz méltó játékot láthattak a szép számban kilátogatott nézők a T-FORG TANS Kft – VÖRÖS ÖRDÖGÖK mérkőzésén melyet végül nagy küzdelemben a T-Forg nyer 2:0 arányban. A késő éjszakába nyúló KELET SOLAR KFT – FC SZPARTAK KERTVÁROS mérkőzésen a csapatok mindkét oldalon felvonultatták mindazt, ami a kispályás labdarúgás varázsát adja. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk és két kitűnő formában lévő csapat összecsapását láthattuk. Végül a kisebb teher alatt játszó Kertváros kétgólos előny szerzett melyre a Kelet Solar csak a vége előtt pár perccel tudott egy góllal válaszolni így a végeredmény 2:1 lett a Szpartak javára.
Ezzel az eredménnyel viszont eldőlt, hogy a döntő másik résztvevője a Szikszai János által kitűnően összerakott és vezényelt AUTONET FC lesz.
Fotókon a két döntős csapat látható.
Köszönöm az “A” csoport minden résztvevőjének a részvételt és a sportszerű küzdelmet a döntősöknek pedig további sok sikert kívánok!