Labdajátékoké a főszerep a hétvégén
Labdajátékoké a főszerep a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum kadett „A” kosárlabda csapata ma utazik Butapestre, hogy megvívja első küzdelmét  az Újpest együttesével. A tét nagy, a legjobb 16-ba kerülés az országos kiemelt bajnokságban…
Kosárlabda
A Nyíregyházi Sportcentrum kadett „A” kosárlabda csapata ma utazik Butapestre, hogy megvívja első küzdelmét az Újpest együttesével. A tét nagy, a legjobb 16-ba kerülés az országos kiemelt bajnokságban. Ennek a mérkőzésnek a visszavágója vasárnap lesz a Bencs tornatermében 14 órai kezdettel.
A serdülő csapatra Nagykőrösön vár egy kétnapos megmérettetés hétvégén. Az Eger, a Nagykőrös és a Budapest Honvéd együtteseivel mérkőznek meg Vajda Tamás növendékei a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokságban.
Az U20 is fordulót játszik február 12-én, Budapesten a Honvéd otthonában.
Röplabda
A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda együttese következő bajnoki mérkőzését játssza Miskolcon február 11-én.
Az ülőröplabda csapat fontos állomásához érkezett a szezonban, február 11-én, Érden rendezik a Magyar Kupa Döntőt. Erdősné Balogh Erika irányításával az ülőröplabdások a győztes kupával szeretnének hazatérni.
Kézilabda
Vasárnap folytatódik a küzdelemsorozat a Nyíregyházi Sportcentrum leány kézilabdásainak. A felsőházban folytatja a gyermekbajnokságot az U13-as korosztály, Tiszavasváriban mérkőznek meg a Kisvárda és a Fehérgyarmat együtteseivel.