Nemzetközi verseny és edzőtábor
Nemzetközi verseny és edzőtábor
Hétvégén a Kanári-szigeteken  versenyez  Szikszai Róbert, diszkoszvető. A diszkoszvető nem titkolt célja, hogy megjavítsa a csúcsát…
Hétvégén a Kanári-szigeteken  versenyez  Szikszai Róbert, diszkoszvető.
Március 9-én indul a Dobó Európa Kupára Szikszai Róbert, a Nyíregyházi Sportcentrum atlétája. A diszkoszvető nem titkolt célja, hogy megjavítsa a csúcsát. A cél tehát adott, no meg a versenyzők is, hiszen Európa 32 legjobb diszkoszvetője méri majd össze a tudását március 11-12-én. A Nyíregyházi Sportcentrum versenyzője szombaton délután mutathatja meg tudását. A masz.hu információ szerint Pars Krisztián nem versenyez, hanem csak az azt követő edzőtáborban vesz részt majd, viszont az immár kétszeres Fedettpályás Európa-bajnok, Márton Anita indul a Kupán.
Szikszai Robi  és edzője, Kerekes László a versenyt követően még két hetet biztosan a Kanári-szigeteken töltenek majd Kerekes Dórával és Káplár Jánossal, akik hétfőn csatlakoznak a diszkoszvetőhöz.
Sokan most irigylik az atlétákat, de ők nem pihenni mennek, hanem kemény edzőtáborba, hiszen a viszontagságos tél után szükség van a minél jobb körülményekhez a felkészülésekhez.
Az atléta március 29-ig marad Európa legkedveltebb nyaralóhelyén, utána legközelebb áprilisban versenyez majd hazai pályán.