Hétvégi beharangozó
Hétvégi beharangozó
A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda csapata a hétvégén játssza a 2016/2017-es bajnoki évad utolsó két mérkőzését. Április 22-én a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétái Szentesre utaznak…
Röplabda
A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda csapata a hétvégén játssza a 2016/2017-es bajnoki évad utolsó két mérkőzését. Április 22-én idegenben mérkőzik meg a Debrecennel, 23-án pedig hazai pályán csapnak össze a Szeged együttesével. A hazai mérkőzés ideje vasárnap 11 óra, helyszín a Vasvári Pál Gimnázium tornaterme.
Atlétika
Április 22-én a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétái Szentesre utaznak, hogy megkezdjék a versenyidényt. 15 fő versenyez súlylökésben és diszkoszvetésben a gyermek korosztálytól a felnőtt korosztályig. A 2005-2008-ban született gyerekek részére Debrecenben rendezik meg szombaton a Sport XXI. Regionális Atlétika pályaversenyt. A népes táborral utazó nyíregyházi atléták hét versenyszámban mérettetik meg magukat.
Kézilabda
Újra hazai terepen, a Continental Arénában játszik a junior férfi kézilabda együttes. A listavezető nyíregyházi gárda a Kecskemét csapatát fogadja vasárnap 16 órai kezdettel.
Úszás
Kiválóan kezdtek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói a Magyar Nyílt Úszóbajnokságon. A tíz versenyzőnk mindegyike rajthoz állt már az első nap. A legnagyobb figyelem Szurovcsák Ivett felé fordult, aki 200 méter mellen hetedikként ért célba olyan rangos mezőnyben, mint Hosszú Katinka és Sebestyén Dalma. Hatházi Dóra súlyos sérülése után tért vissza a versenyzéshez, a „B” döntőben 200 méter pillangón negyedikként tért vissza. Az M4 élő közvetítésének köszönhetően szurkolhatunk úszóinknak az elkövetkező napokban, hiszen pénteken 100 méter mellen 19.12-kor, szombaton 50 méter mellen 18.32-kor Szurovcsák Ivett döntőt úszik. A fiatalok is rajtkőre állnak ezekben a napokban, a nyíregyházi edzők bíznak abban, hogy sikerül még néhány fiatalnak döntős szereplést úsznia.