Junior kosárdöntő Debrecenben
Junior kosárdöntő Debrecenben
A Nyíregyházi Sc a Vasassal, a Péccsel és Honvéddal méri össze a tudását első körben. A torna szerdán reggel 9 órakor kezdődik a Honvéd és a Szombathely összecsapásával az OláhGábor utcai Sportcsarnokban…
A Nyíregyházi Sc a Vasassal, a Péccsel és Honvéddal méri össze a tudását első körben.
Elérkezett az utolsó felvonás a junior fiú kosárlabda bajnokságban. A mindent eldöntő utolsó mérkőzéseket 8 csapat részvételével Debrecenben rendezik meg szerdától szombatig. A torna szerdán reggel 9 órakor kezdődik a Honvéd és a Szombathely összecsapásával az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.
A Nyíregyházi Sc junior csapata Pethő Ákos vezényletével 11 órakor fog először a pályára lépni a csoportjában a Vasas ellen, majd este 19.30-tól Pécs ellen mérkőznek meg, csütörtökön pedig 15.00 órától a Honvéd következik.
A tornán csoportok első két helyezettje jut az elődöntőbe, a harmadik és negyedik helyezettek az ötödik nyolcadik helyért folytathatják. Pénteken következik a keresztjáték, szombatig pedig jönnek a helyosztók, a fináléban 15 órakor dobják fel a labdát.
A nyíregyházi csapat tagjai: Pollák Balázs, Fazekas Csaba, Demeter Ádám, Kánya Dániel, T. Bodnár Balázs, Lakatos Balázs, Kurucz Ádám, Vaskó György, Nagy Dániel, Bolden Immanuel,  Farkas Dániel,  Sitku Márton, Mokánszki Máté, Pálosi György
A Döntő csoportjai:
“A” csoportSoproni SI “A”Debreceni KA-DEACSzombathelyi SI KAMAFC
“B” csoportNyíregyházi SC KA “A”Budapesti Honvéd “A”Kosárlabda Akadémia PécsVasas Akadémia