Mozgalmas hétvége vár a Nyíregyházi Sportcentrumra
Mozgalmas hétvége vár a Nyíregyházi Sportcentrumra
Igen sűrű napok várnak a Sportcentrum úszóira az elkövetkező időszakban. Papírforma szerint már nem lehet elvenni a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabda csapatától a bajnoki aranyérmet…
Úszás
Igen sűrű napok várnak a Sportcentrum úszóira az elkövetkező időszakban. Május 19-én a Sportcentrum legfiatalabb úszónövendékei utaznak Hajdúszoboszlóra az Észak-alföldi régió úszóbajnokságára. Május 20-án öt versenyző méretteti meg magát Békéscsabán az V. Országos Hosszútávúszó Medencés Bajnokságon és május 24-27-éig 10 úszó küzd meg a helyezésekért Hódmezővásárhelyen az Országos Ifjúsági Bajnokságon. Ez utóbbi két verseny azért is fontos, mert aki a legjobb nyolc közé kerül országos megmérettetésen, azok pontokat szereznek, ami az év végi elszámolásnál jelentős. A MÚSZ a szerzett pontok alapján adja a jövő évi támogatást a sportszervezeteknek.
Kézilabda
Papírforma szerint már nem lehet elvenni a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabda csapatától a bajnoki aranyérmet. Május 20-án Tiszavasváriban játssza az utolsó bajnoki mérkőzését Bécsi János legénysége. A nyíregyházi együttesnek 23 mérkőzést követően, 21 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérlege. Ezzel a mutatóval az idény folyamán végig magabiztosan vezette a tabellát, remélhetőleg így megérdemelten kerül aranyérem szombaton a fiúk nyakába.
Atlétika
Több mint 30 fő utazik szombaton Debrecenbe a Kelet-Kupára, ami szuper liga, junior liga, ifjúsági liga, serdülő liga és nyílt ifjúsági összetett verseny is egyben.
Röplabda
Megkezdődött a Vasvári Pál Gimnázium tornatermében az Ifjúsági Országos Leány Röplabda Döntő. A Békéscsaba, a Gödöllő, az MTK, az UTE, a Vasas és természetesen Nyíregyháza részvételével zajlanak a küzdelmek három napon át. A Nyíregyházi Sportcentrum lányai Nagy Attila tanítványai.