Az országos döntőn a röplabdások
Az országos döntőn a röplabdások
Újabb röplabda korosztály képviseli a Nyíregyházi Sportcentrumot országos döntőn. Ezúttal a gyermek korcsoport képviseli Nyíregyházát Békéscsabán a legjobb hat csapat között…
Úszás
A Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakágának vezetőedzője –Urbin Tamás- Szurovcsják Ivettel, Valent Gergővel, Trizner Olivérrel és Ónodi Gyulával csütörtök óta Budapesten tartózkodik az új Dagály Uszodában, a Budapest Bajnokságon. A négy napos verseny kvalifikációs verseny is a felnőtt VB-re, Szurovcsják Ivett 50 méter mellen szeretne „A” szintet teljesíteni. Szombaton a nyíregyházi delegációhoz még további 10 fő Sportcentrumos úszó csatlakozik Gyula Sándor kíséretében.
Atlétika
Nyíregyházi futók, ugrók, dobók, összesen 16 versenyző nevezett a Budapest OPEN és Budapest Bajnokságra, amely június 3-4 lesz megrendezve. Bakosi Péter is elindul, bár sérülése után még nem épült fel 100 %-osan. Számára ez formába hozó megmérettetés, hiszen a célversenye a Főiskolai Világbajnokság augusztus végén, Taiwanon.
Röplabda
Újabb röplabda korosztály képviseli a Nyíregyházi Sportcentrumot országos döntőn. Ezúttal a gyermek korcsoport képviseli Nyíregyházát Békéscsabán a legjobb hat csapat között. Címvédőként lépnek pályára a lányok és mindenképpen szeretnének újra dobogóra állni.