Idegenben bizonyítanak röplabdásaink
Idegenben bizonyítanak röplabdásaink
Összesűrűsödnek a sportesemények a Nyíregyházi Sportcentrum háza táján a hétvégén. A Tiszavasvári úti sportcsarnok is megtelik sportolókkal a hétvégén…
Összesűrűsödnek a sportesemények a Nyíregyházi Sportcentrum háza táján a hétvégén.
Kosárlabda
A Sportcentrum kosárlabda szakág U12-es korosztálya Vajda Tamás irányítása mellett, november 11-én játssza második fordulóját Nyíregyházán, a Westsik tornatermében 9 órai kezdettel.
Az U18-as kosaras fiúk, november 12-én a tabella negyedik helyén álló Szeged csapatát fogadják a Zelk tornatermében. A mérkőzés kezdete 11 óra.
A legidősebb UP korosztály, az U20 november 13-án Pécset méretteti meg magát.
Röplabda
November 11-én, Szolnokon rendezik az Országos Ifjúsági Röplabda Bajnokság II. fordulóját, melyen a Nyíregyházi Sportcentrum lányai három mérkőzést játszanak.
Az U21, Erdősné Balogh Erika röplabdás tanítványai, 12-én utaznak Miskolcra soros bajnoki küzdelmükre. Az NB II-es nyíregyházi röplabda együttes Budapesten a TF ellen lép pályára november 12-én.
Kézilabda
A Tiszavasvári úti sportcsarnok is megtelik sportolókkal a hétvégén. Szombaton 14 órakor a serdülő fiúk, 16 órakor az ifisták és 18 órakor a felnőtt kézilabda csapat lép színre a Törökszentmiklós gárdái ellen.