Kézilabda, kosárlabda a hétvégén
Kézilabda, kosárlabda a hétvégén
16 embert próbáló hét van a Nyíregyházi Sportcentrum sportolói mögött. A legtöbb csapatsportág már befejezte a 2017- es évet, az egyéni sportágak dömpingje pedig még nem kezdődött el…
16 embert próbáló hét van a Nyíregyházi Sportcentrum sportolói mögött. A legtöbb csapatsportág már befejezte a 2017-es évet, az egyéni sportágak dömpingje pedig még nem kezdődött el.
Kézilabda
A héten játssza az esztendő utolsó bajnoki mérkőzését a Nyíregyházi Sportcentrum leány serdülő kézilabda csapata.  A tabella második helyén álló DVSC együttesét fogadják december 14-én, 15 órai kezdettel a Kertvárosi Általános Iskola sportcsarnokában.
Kosárlabda
A Sportcentrum kadett „A” kosárlabda együttesére is megmérettetés vár az ünnepek előtt, a MEAFC gárdájával csapnak össze pénteken. A mérkőzés helyszíne a Zelk tornaterme, kezdete 17.30 óra.
Vajda Tamás és Takács Máté serdülő fiú kosarasai bejutottak a bajnokság főtáblájára, melynek első fordulóját Nyíregyháza rendezi. A december 16-17.-én megrendezésre kerülő tornán résztvevő csapatok a Budapest Honvéd, a MEAFC-Jezsuita, a Kecskemét és a Nyíregyházi Sportcentrum. Az első összecsapásra szombaton, 11.00 órakor kerül sor.