Madeirán tempózhat majd Dóri és Olaf
Madeirán tempózhat majd Dóri és Olaf
Soha rosszabb esztendőt! Az úszók elmúlt évi bajnoki rangsorában a száznyolc klub közül a tizenhetedik volt a Nyíregyházi Sportcentrum. Ez a klub történetében egyéni csúcs, hiszen először zártak a mieink…
Gyula Sándor edzőként tagja a válogatottnak az edzőtáborozáson.
Soha rosszabb esztendőt! Az úszók elmúlt évi bajnoki rangsorában a száznyolc klub közül a tizenhetedik volt a Nyíregyházi Sportcentrum. Ez a klub történetében egyéni csúcs, hiszen először zártak a mieink az első húszban. A gyermek korcsoportban még nagyobb a dicsőség, mert csak a Jövő SC és a Debreceni SE előzte meg nem sok ponttal.
– Az utánpótlás legjobbjaira szombattól egy háromhetes madeirai edzőtáborozás vár, mégpedig nyíregyházi résztvevőkkel. Az edzők között ott lesz Gyula Sándor, tanítványai közül pedig Hatházi Dóra és Cserfalvi Olaf.
– Természetesen nagyon örülünk annak, hogy a gyerekek teljesítményüknek köszönhetően ott lesznek az utazók között.
Remek lehetőség a fiataloknak
– A huszonhat versenyzőt kilenc kollégámmal kísérjük el és vezetjük majd az edzéseket. A körülményekre aligha lesz majd panasz, úgy tudom, hogy egy ötven méteres medencében gyakorolhatunk majd naponta kétszer.
– Dórinak a finnországi ifi EB lesz az idei fő versenye, no meg a serdülő országos bajnokság. Olaf a korosztályos bajnokságon szeretne majd bizonyítani, mindkettőjük számára nagy lehetőséget kínál ez az edzőtáborozás – így Gyula Sándor.
KM-ML