Kupagyőztes az ülőröplabda csapat
Kupagyőztes az ülőröplabda csapat
Megvédte címét a Nyíregyházi Sportcentrum ülőröplabda együttese. A csapat ismét megnyerte a Magyar Kupát, immár 26. alkalommal. A bajnokságban is szeretnének az élen végezni…
Kupagyőztes – megvédte címét a Nyíregyházi Sportcentrum ülőröplabda csapata. Megvédte címét a Nyíregyházi Sportcentrum ülőröplabda együttese. A csapat ismét megnyerte a Magyar Kupát, immár 26. alkalommal. A bajnokságban is szeretnének az élen végezni.
Veretlenül lett kupagyőztes, 26. alkalommal a Sportcentrum ülőröplabda gárdája. Erdősné Balogh Erika csapata a csoportmeccsek során nem talált legyőzőre, majd a fináléban 3-0-ra nyertek a mienk a Kikinda ellen. Az elmúlt időszakban alaposan megváltozott a szabolcsiak kerete. Három korábbi élvonalbeli női játékos is csatlakozott Sitku Tamara, Berényi Eszter és Erdős Zsófia személyében. Utóbbi második alkalommal lett kupagyőztes ülőröplabdában.
– Nagyon élveztem a kupadöntő minden mérkőzését, és nagyon boldog voltam, hogy ismét megnyertük a Magyar Kupát. Egy játszmát veszítettünk csak, úgy érzem megérdemelt a győzelmünk – mondta Erdős Zsófia játékos.
Vitéz Gábor viszont már 16. kupagyőzelmét ünnepelhette. A rutinos játékos szerint viszont most volt a legnehezebb dolguk.
– Sok sérülés hátráltatott minket az ősz folyamán, a mérkőzéseken én sem játszhattam. Januártól viszont szinte mindenki rendelkezésre állt, ennek az eredménye a címvédés – mondta Vitéz Gábor csapatkapitány, Nyíregyházi Sportcentrum.
Az együttes már a bajnokságra koncentrál, ahol nem lesz könnyű dolguk. Mivel ősszel két vereséget is szenvedtek, így hátrányba kerültek. Döntő lesz a márciusi kikindai forduló, a záró kört pedig májusban Nyíregyházán rendezik, ahol szeretne bajnoki címet ünnepelni az együttes.
AZ ÜLŐRÖPLABDA MAGYAR KUPA VÉGEREDMÉNYE:
1. Nyíregyháza Sportcentrum2. OKI Feniks Kikinda3. Humanitás SE Tatabánya4. Mozdulj SE Vác5. Vasas SC6. Halassy SE7. MTK – Női válogatott8. Hamburger SE Nagykanizsa
Forrás:nyiregyhaza.hu