Kupagyőztes a Sportcentrum ülőröplabda csapata
Kupagyőztes a Sportcentrum ülőröplabda csapata
A 26. Magyar Kupa győzelmét szerezte meg a Nyíregyházi Sportcentrum ülőröplabda csapata. Nem pihenhetnek az ülőröpisek, márciusban Kikindára utaznak a soros fordulóra. Fontos lesz az itt elért eredmény, hiszen már két vereséget cipelnek magukkal…
A 26. Magyar Kupa győzelmét szerezte meg a Nyíregyházi Sportcentrum ülőröplabda csapata.
– Mindig nagy öröm, amikor győztes sportolókat és csapatokat köszönthetek egy-egy sajtótájékoztató apropójából. Hatalmas munka van egy-egy győzelemben, ezúton is szeretnék ehhez a nagyszerű eredményhez gratulálni a csapatnak és edzőjének, Erikának – nyitotta meg a sajtótájékoztatót Sitku Ernő élsportigazgató.
– Nehezen indult az év az együttesnél, betegség és munka miatt nem volt teljes a létszám – vette át a szót Erdősné Balogh Erika. – Megváltozott az együttes szerkezete, három korábban élvonalban játszó női játékos is csatlakozott a gárdához. Erdős Zsófia, Sitku Tamara és Berényi Eszter igazán üdítő színfoltjai lettek a csapatnak.
– Hatalmas élmény volt a döntő a Kikinda ellen, itt éreztem igazán, hogy teljesen egy csapattá értünk – mondta Erdős Zsófia.
– Sok volt a sérült a szezon kezdetén, én is csak januárban tudtam bekapcsolódni a munkába. Most már a bajnokságra koncentrál mindenki, nem lesz egyszerű, de címvédésre készülünk. – mondta a 16-szoros kupa győztes és csapatkapitány Vitéz Gábor.
Nem pihenhetnek az ülőröpisek, márciusban Kikindára utaznak a soros fordulóra. Fontos lesz az itt elért eredmény, hiszen már két vereséget cipelnek magukkal. Májusban a döntőt Nyíregyházán rendezik, a csapat címvédésre készül.