Rekordszámú látogató vette igénybe a Nyíregyházi Városi Jégpályát

Rekordszámú látogató vette igénybe a Nyíregyházi Városi Jégpályát

A Nyíregyházi Városi Jégpálya idén is óriási népszerűségnek örvendett, több mint 38 ezren látogattak ki.

A veszélyhelyzetre való tekintettel két héttel korábban zárta be kapuit a Jégpálya, de ennek ellenére a Nyíregyháza Város által támogatott ingyenes iskolai és óvodai korcsolyáztatás sikert aratott a gyermekek körében. Ebben az évben még több óvoda jelentkezett az ovikori programra, ahol a legkisebbek is megtanulhattak korcsolyázni.

A jégpálya a családok körében is nagyon kedvelt volt,hiszen a Mozdulj Nyíregyháza! keretében a város ingyenes korcsolyaoktatást biztosított hétvégenként  a családok számára.

A sportprogramok mellett más szórakozási lehetőség is várta az kilátogatókat. Nyitóparti, mikulás- és farsangi buli, ahol a kicsik és nagyok is jól szórakoztak, valamint ajándékkal kedveskedtek a 20 ezredik és a 30 ezredik látogatónak is. 

 A Nyíregyházi Városi Jégpálya héthónapnyi szünet  után, előreláthatólag novemberben nyit majd ki  ismét a nagyközönség felé. A Nyíregyházi Sportcentrum vezetősége és munkatársai a következő szezonban is számtalan meglepetéssel és sokszínű programokkal várják majd a korcsolyázni vágyókat!